Jump to content


Most Liked Content


#3 Start a New Thread and Introduce Yourself

Posted by admin on 15 October 2013 - 10:12 PM

New to the forum? Introduce yourself by starting a new thread  and tell us a little about yourself and your music making.


  • orati16, patrickvq2, STEVEN T and 33 others like this


#16426 AutoTune with FL Studio (Mac)?

Posted by delgadoboy on 11 February 2015 - 05:17 PM

Does anybody use FL Studio on their mac? I don't mean in Bootcamp or whatever. You can download a demo from ImageLine's website and then enter you registration info and bam, you have FL Studio running on your Mac. They say "This is a custom Crossover wrapped version of FL Studio for Mac OS X and so is bit-identical to the Windows installer."

 

Anyway, I was wondering if you guys are able to get any version of Antares AutoTune working on this Mac version of FL Studio. I would like to find that out before I purchase it because theres no refunds when you purchase this software, correct?


  • DeroyGlox, Alfredialig, Robertoen and 21 others like this


#16421 Nuendo 6.5 - Won't save settings

Posted by Jeremiah on 08 February 2015 - 05:41 AM

Harmony Engine Evo v 4.0.0.9

 

When I setup and use the plug in, after saving the session, if I exit Nuendo and reopen the session, all the settings are lost in the Harmony Engine.  The only work around I have found is to save the plug in settings using the "save preset" option and use that to recall after opening the session.

 

Please fix the plug in so it is recalled as a part of the native saved program setting.

 

Thank you,

Jeremiah


  • DeroyGlox, Alfredialig, Robertoen and 19 others like this


#48 MIC MOD EFX loads with out the mic mods

Posted by ajm on 02 December 2013 - 09:52 PM

I run pt 10.3.7. I just Purchased and intalled Mic mod EFX.

 

MIC MOD EFX shows up in my other plug-ins list but no dropmenus appear after inserted on a channel, just stays on default.

 

I can adjust the tube and input/output settings but that is it.

 

Any help here?


  • DeroyGlox, Robertoen, CiaraRese and 18 others like this


#45 I don't have ilok hardware

Posted by marcococa on 01 December 2013 - 12:04 AM

Hello

 

today I pay for Harmony Engine Evo Mac & PC Native 64

so I don't have ilok hardware... 

is there another way to authorize the product?

 

thanks


  • Rudycrorse, richihailicsek, lapedRen and 18 others like this


#14999 Hello everyone

Posted by dwightd on 04 January 2015 - 04:34 PM

Hello everyone,

 

Happy New Year to you all.

 

Just want to say hi to you all.

 

I am a record producer.

 

Sorry to moan to everyone, but I am just not loving life at the moment.

I did an upgrade to AutoTune 8 from 7 and this thing is crashing my sessions and just won't reload any editing work that I have spent the last 5 days doing.

Now I know what Time+Pitch means.

 

Been getting no help with resolving this issue from Antares, and I have just given up.

 

What is the point in releasing software that just don't work.

That's why you have alpha and beta testing ("to destruction"!) before you release software to the general public.

I could not use 7 in realtime, which I suppose also made most of you pissed like me, but now I paid for an upgrade, that really should have been free.

This shit don't work either.

As we say in London, someone need's their nads (bollocks)chopped off, or maybe I need to send some of the characters from Guy Ritchie's Snatch over to get the problem fixed Dick Van Dyke style.

Oi Oi apples and pears, how's ya father".

Only joking.

Please please can someone fix this problem for everyone.

(happy customers= Less drama all around)

 

Once again sorry to everyone for having a moan.

 

Happy Holidays to you all.

 

Desperate Dwight :D


  • DeroyGlox, Alfredialig, Robertoen and 17 others like this


#14827 Question re: Auto-Tune Live & cross-platform compatibility

Posted by B-San on 23 July 2014 - 10:01 AM

Hey all,

I use a Windows machine in my home studio and OS X everywhere else. My main DAW is Studio One.

Whenever I open projects created in Windows which have instances of Auto-Tune Live going on, they come up a missing on my Mac(s), even though I have Auto-Tune Live installed on all my machines. 

Also Auto-Tune Live shows up under the same folder location on all my setups (in the VST 3 folder) regardless if it's in Windows 7 or OS X...

Anybody else have this issue?

Pretty frustrating since all my other plugins are fully cross-platform compatable and I can work on sessions and bring them back and forth between different studios without issue.

Thanks in advance!


  • DeroyGlox, Alfredialig, Robertoen and 17 others like this


#16571 Harmony Engine EVO sounds garbled and unnatural

Posted by Jonathan G on 27 February 2015 - 03:08 AM

I have not been able to get the natural sound that I heard on the You Tube videos.  I have tried everything I know to try, but the output is garbled.  Please help.


  • Rudycrorse, RobertPt, wapedRen and 16 others like this


#16367 AT7 AAX crashes pro tools 11.2.1 when instantiated-V2

Posted by nob turner on 02 February 2015 - 11:40 PM

Wade responded to my original post today, with a pretty useless comment. I'd respond in the original thread, but the forum won't let me - maybe someone locked it? Maybe Wade? If so, why?

 

Of course I contacted support, Wade. Months ago. Henrik can't figure this one out. I've found some other bugs in AT7, and I'm disappointed that V8 has been released when 7 is buggy. I'd hope that a fully working version would be in place before such a change.

 

I'd like to add (re: my original post) that it only took 3.5 months for an admin to respond. And it appears that Wade's been busy today. But not in much of a productive way. Just telling us to contact support, then locking our threads, isn't helpful, Wade. It's insulting.


  • DeroyGlox, Alfredialig, CiaraRese and 16 others like this


#14842 Harmony Engine EVO constantly resetting to default with Ableton Live 8

Posted by jonnyrodgers75 on 21 September 2014 - 09:03 PM

Hi, new user here.  I'm using the Harmony Engine EVO with Pro Tools 11 and Ableton Live 8.  I've got it working with both programs.  The only issue I'm having is within Ableton. I've got it set up as a plugin on an audio track, and it's processing prerecorded and live vocals.  I'm using Chord Degrees as my harmony source, and I've midi mapped a Leap Motion midi controller (reads hand movements in 3D space) to the Chord box so I can scroll through the chords by moving my hand.  Simple, and it works well, both on prerecorded tracks and in real time.

 

My issue, however, is that when I get the Harmony Engine set exactly how I want it, and then go to work on something else, or close the session, the next time I open the Harmony Engine to tweak the preset (or when I open the saved session) the Harmony Engine seems to have reset to some sort of default, with all the levels of the 4 voices all the way down, and the Harmony Source set back to Fixed Interval, as if I'd never made any changes.  This happens continually, no matter how many times I save it.  Even if I've just made changes, once I minimize the Harmony Engine and then open it up again it has "reset" itself.

 

This doesn't seem to be a problem within Pro Tools.  I'm using Ableton 8.4.2 - my whole live show is within Ableton, and you all know how scary updates can be when something is working well so I haven't gone to 9 yet.

 

Wondering if you have any suggestions.  

 

Info:

2013 Macbook Pro 10.9.5

Pro Tools 11 AAX

Ableton Live 8  (8.4.2)   

Leap Motion Controller (with Geko)

Universal Audio Apollo Quad


  • DeroyGlox, Alfredialig, Robertoen and 16 others like this


#14830 Auto Tune efx doesn't install in windows 8.1 pro 32 bit

Posted by Mr Belle on 01 August 2014 - 02:27 PM

On the website it says efx 3 is 64 and 32 bit yet it won't install. Does Antares have the wrong installer posted for download? Does anyone have the correct installer, or can someone tell me where to get the installer for the 32 bit version?


  • DeroyGlox, Alfredialig, Robertoen and 16 others like this


#14806 Autotune 7 -Ilok authorization issues

Posted by Ajproduction on 04 May 2014 - 03:03 PM

I bought antares autotune 7, I installed and regstered it. Then bought an Ilok USB Key, I created an Ilok acct, I activated it, I installed the iLok License Manager application. when pluged in the ilok it seems the licences are in it. but When i try to use the autotune in logic, the error message pop up stated that "this ilok is not authorized. then when hit cancel, I got the error message below.  I am not sure what I did or doing wrong, please help.

 

Process:         Logic Pro X [572]
Path:            /Applications/Logic Pro X.app/Contents/MacOS/Logic Pro X
Identifier:      com.apple.logic10
Version:         10.0.6 (3130.20)
Build Info:      MALogic-3130020000000000~1
App Item ID:     634148309
App External ID: 283213010
Code Type:       X86-64 (Native)
Parent Process:  launchd [160]
Responsible:     Logic Pro X [572]
User ID:         501

PlugIn Path:       /Library/Audio/Plug-Ins/Components/Auto-Tune_Live_AU.component/Contents/Resources/plugin.vst3/Contents/MacOS/Auto-Tune_Live_VST4AU
PlugIn Identifier: com.Antares.Auto-Tune_Live_VST4AU.vst3
PlugIn Version:    1.0.1 (1.0.1)

Date/Time:       2014-05-04 10:10:07.442 -0400
OS Version:      Mac OS X 10.9.2 (13C64)
Report Version:  11
Anonymous UUID:  87C3DAA7-EF96-9F1D-DA7F-779D46870A55


Crashed Thread:  0  Dispatch queue: com.apple.main-thread

Exception Type:  EXC_BAD_ACCESS (SIGSEGV)
Exception Codes: KERN_INVALID_ADDRESS at 0x000000000000048d

VM Regions Near 0x48d:
-->
    __TEXT                 000000010c0a4000-000000010d122000 [ 16.5M] r-x/rwx SM=COW  /Applications/Logic Pro X.app/Contents/MacOS/Logic Pro X

Thread 0 Crashed:: Dispatch queue: com.apple.main-thread
0   com.Antares.Auto-Tune_Live_VST4AU.vst3    0x000000012448a504 GetPluginFactory + 648467
1   com.Antares.Auto-Tune_Live_VST4AU.vst3    0x00000001243ea242 bundleEntry + 227766
2   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87af3564 __CFRUNLOOP_IS_CALLING_OUT_TO_A_TIMER_CALLBACK_FUNCTION__ + 20
3   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87af309f __CFRunLoopDoTimer + 1151
4   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87b645aa __CFRunLoopDoTimers + 298
5   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae8e5 __CFRunLoopRun + 1525
6   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae0b5 CFRunLoopRunSpecific + 309
7   com.apple.HIToolbox               0x00007fff85a6ea0d RunCurrentEventLoopInMode + 226
8   com.apple.HIToolbox               0x00007fff85a6e7b7 ReceiveNextEventCommon + 479
9   com.apple.HIToolbox               0x00007fff85a6e5bc _BlockUntilNextEventMatchingListInModeWithFilter + 65
10  com.apple.AppKit                  0x00007fff8a3913de _DPSNextEvent + 1434
11  com.apple.AppKit                  0x00007fff8a390a2b -[NSApplication nextEventMatchingMask:untilDate:inMode:dequeue:] + 122
12  com.apple.AppKit                  0x00007fff8a384b2c -[NSApplication run] + 553
13  com.apple.AppKit                  0x00007fff8a36f913 NSApplicationMain + 940
14  com.apple.logic10                 0x000000010c560655 0x10c0a4000 + 4965973
15  libdyld.dylib                     0x00007fff89d475fd start + 1

Thread 1:: Dispatch queue: com.apple.libdispatch-manager
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e84662 kevent64 + 10
1   libdispatch.dylib                 0x00007fff8792543d _dispatch_mgr_invoke + 239
2   libdispatch.dylib                 0x00007fff87925152 _dispatch_mgr_thread + 52

Thread 2:
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e83e6a __workq_kernreturn + 10
1   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac0f08 _pthread_wqthread + 330
2   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fb9 start_wqthread + 13

Thread 3:: com.apple.NSURLConnectionLoader
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa1a mach_msg_trap + 10
1   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7ed18 mach_msg + 64
2   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aaf155 __CFRunLoopServiceMachPort + 181
3   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae779 __CFRunLoopRun + 1161
4   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae0b5 CFRunLoopRunSpecific + 309
5   com.apple.Foundation              0x00007fff906d5967 +[NSURLConnection(Loader) _resourceLoadLoop:] + 348
6   com.apple.Foundation              0x00007fff906d576b __NSThread__main__ + 1318
7   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
8   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
9   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 4:
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa1a mach_msg_trap + 10
1   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7ed18 mach_msg + 64
2   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aaf155 __CFRunLoopServiceMachPort + 181
3   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae779 __CFRunLoopRun + 1161
4   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae0b5 CFRunLoopRunSpecific + 309
5   com.apple.Foundation              0x00007fff906d7adc -[NSRunLoop(NSRunLoop) runMode:beforeDate:] + 253
6   com.apple.Foundation              0x00007fff9072010b -[NSRunLoop(NSRunLoop) runUntilDate:] + 78
7   com.apple.logic10                 0x000000010c2a0349 0x10c0a4000 + 2081609
8   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
9   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
10  libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 5:: SeqTimer
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e83716 __psynch_cvwait + 10
1   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac1c77 _pthread_cond_wait + 787
2   com.apple.CoreServices.CarbonCore    0x00007fff8b2d59e7 TSWaitOnConditionTimedRelative + 148
3   com.apple.CoreServices.CarbonCore    0x00007fff8b2d5609 TSWaitOnSemaphoreCommon + 424
4   com.apple.CoreServices.CarbonCore    0x00007fff8b2b7bc1 TimerThread + 87
5   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
6   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
7   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 6:
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa1a mach_msg_trap + 10
1   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7ed18 mach_msg + 64
2   com.apple.audio.midi.CoreMIDI     0x000000010dde85a7 XServerMachPort::ReceiveMessage(int&, void*, int&) + 125
3   com.apple.audio.midi.CoreMIDI     0x000000010de031c1 MIDIProcess::RunMIDIInThread() + 121
4   com.apple.audio.midi.CoreMIDI     0x000000010dde963c XThread::RunHelper(void*) + 10
5   com.apple.audio.midi.CoreMIDI     0x000000010dde92a1 CAPThread::Entry(CAPThread*) + 109
6   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
7   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
8   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 7:: ExtendedAudioFileScheduler::WorkerThreadProc
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e83716 __psynch_cvwait + 10
1   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac1c3b _pthread_cond_wait + 727
2   com.apple.music.apps.MAFiles      0x000000010faa29bb ExtendedAudioFileScheduler::WorkerThreadProc() + 123
3   com.apple.music.apps.MAFiles      0x000000010faa2659 ExtendedAudioFileScheduler::WorkerThreadProc(void*) + 9
4   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
5   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
6   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 8:: ExtendedAudioFileScheduler::WorkerThreadProc
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e83716 __psynch_cvwait + 10
1   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac1c3b _pthread_cond_wait + 727
2   com.apple.music.apps.MAFiles      0x000000010faa29bb ExtendedAudioFileScheduler::WorkerThreadProc() + 123
3   com.apple.music.apps.MAFiles      0x000000010faa2659 ExtendedAudioFileScheduler::WorkerThreadProc(void*) + 9
4   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
5   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
6   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 9:: com.apple.CFSocket.private
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e839aa __select + 10
1   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87afab83 __CFSocketManager + 867
2   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
3   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
4   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 10:: com.apple.audio.IOThread.client
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa1a mach_msg_trap + 10
1   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7ed18 mach_msg + 64
2   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e3918 HALB_MachPort::SendMessageWithReply(unsigned int, unsigned int, unsigned int, unsigned int, mach_msg_header_t*, bool, unsigned int) + 98
3   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e38a6 HALB_MachPort::SendSimpleMessageWithSimpleReply(unsigned int, unsigned int, int, int&, bool, unsigned int) + 42
4   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e202e HALC_ProxyIOContext::IOWorkLoop() + 950
5   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e1bcd HALC_ProxyIOContext::IOThreadEntry(void*) + 97
6   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e1a8d HALB_IOThread::Entry(void*) + 75
7   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
8   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
9   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 11:: com.apple.audio.IOThread.client
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa1a mach_msg_trap + 10
1   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7ed18 mach_msg + 64
2   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e3918 HALB_MachPort::SendMessageWithReply(unsigned int, unsigned int, unsigned int, unsigned int, mach_msg_header_t*, bool, unsigned int) + 98
3   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e38a6 HALB_MachPort::SendSimpleMessageWithSimpleReply(unsigned int, unsigned int, int, int&, bool, unsigned int) + 42
4   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e202e HALC_ProxyIOContext::IOWorkLoop() + 950
5   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e1bcd HALC_ProxyIOContext::IOThreadEntry(void*) + 97
6   com.apple.audio.CoreAudio         0x00007fff909e1a8d HALB_IOThread::Entry(void*) + 75
7   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
8   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
9   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 12:: ProcessThread1/1024
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa56 semaphore_wait_trap + 10
1   com.apple.music.apps.MAAudioEngine    0x000000010fb90b3a MD::CallProcessThread1(void*) + 442
2   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
3   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
4   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 13:: ProcessThread2/1024
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa56 semaphore_wait_trap + 10
1   com.apple.music.apps.MAAudioEngine    0x000000010fb90d60 MD::CallProcessThread2(void*) + 448
2   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
3   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
4   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 14:: ProcessThread15/1024
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa56 semaphore_wait_trap + 10
1   com.apple.music.apps.MAAudioEngine    0x000000010fb92830 MD::CallProcessThread15(void*) + 448
2   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
3   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
4   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 15:: FileIOThread
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa56 semaphore_wait_trap + 10
1   com.apple.music.apps.MAAudioEngine    0x000000010fbad3ec 0x10fb7f000 + 189420
2   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
3   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
4   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 16:
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e839aa __select + 10
1   com.apple.logic10                 0x000000010c931b7e 0x10c0a4000 + 8969086
2   com.apple.logic10                 0x000000010c540aed 0x10c0a4000 + 4836077
3   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
4   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
5   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 17:
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa1a mach_msg_trap + 10
1   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7ed18 mach_msg + 64
2   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aaf155 __CFRunLoopServiceMachPort + 181
3   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae779 __CFRunLoopRun + 1161
4   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae0b5 CFRunLoopRunSpecific + 309
5   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87b63811 CFRunLoopRun + 97
6   com.apple.DiscRecording           0x00007fff8fa0815e DRWorkLoop::WorkLoop() + 228
7   com.apple.DiscRecording           0x00007fff8fa08067 DRWorkLoop::WorkLoopEntry(DRWorkLoop*) + 9
8   com.apple.DiscRecording           0x00007fff8fa07d77 DRThreadObject::StartRoutine(DRThreadObject*) + 125
9   com.apple.DiscRecording           0x00007fff8fa07c11 DRThreadObject::SymbolRoutine(DRThreadObject*) + 9
10  libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
11  libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
12  libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 18:: CVDisplayLink
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e83716 __psynch_cvwait + 10
1   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac1c77 _pthread_cond_wait + 787
2   com.apple.CoreVideo               0x00007fff91a62464 CVDisplayLink::waitUntil(unsigned long long) + 244
3   com.apple.CoreVideo               0x00007fff91a61998 CVDisplayLink::runIOThread() + 496
4   com.apple.CoreVideo               0x00007fff91a6178f startIOThread(void*) + 147
5   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
6   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
7   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 19:
0   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7fa1a mach_msg_trap + 10
1   libsystem_kernel.dylib            0x00007fff90e7ed18 mach_msg + 64
2   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aaf155 __CFRunLoopServiceMachPort + 181
3   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae779 __CFRunLoopRun + 1161
4   com.apple.CoreFoundation          0x00007fff87aae0b5 CFRunLoopRunSpecific + 309
5   com.apple.AppKit                  0x00007fff8a53116e _NSEventThread + 144
6   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf899 _pthread_body + 138
7   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fabf72a _pthread_start + 137
8   libsystem_pthread.dylib           0x00007fff8fac3fc9 thread_start + 13

Thread 0 crashed with X86 Thread State (64-bit):
  rax: 0x0000000000000000  rbx: 0x00007fcb44f10800  rcx: 0x00007fff53b593f4  rdx: 0x00007fff53b593f8
  rdi: 0x0000000000000000  rsi: 0x00007fff53b59404  rbp: 0x00007fff53b593d0  rsp: 0x00007fff53b593d0
   r8: 0x00007fff53b593f0   r9: 0xffff9f7fff5b123f  r10: 0x00007fcb451f90b0  r11: 0x00007fff76b06c01
  r12: 0x00006080001493e0  r13: 0x0000600000172cc0  r14: 0x0000600000172cc0  r15: 0x000060000022b7a0
  rip: 0x000000012448a504  rfl: 0x0000000000010202  cr2: 0x000000000000048d
 
Logical CPU:     1
Error Code:      0x00000004
Trap Number:     14


B


  • DeroyGlox, Alfredialig, Robertoen and 14 others like this


#14380 Harmony Engine 64

Posted by Larry Kriz on 01 March 2014 - 03:05 PM

A couple of questions.

1) I see that the newer 64 bit version is not compatible with Windows XP (according to the specs on the product page). When I downloaded the new version from your website, all I received is a single executable file identified as a 64 bit version. What is the solution for older projects that were done under Win XP 32 bit OS and 32 bit recording apps? If I upgrade my iLok with the new 64 bit version will I lose access to the older 32 bit version of Harmony Engine? That's a problem for me. I have literally hundreds of client projects archived here where Harmony Engine was used in some of them (I have no way of knowing how many instances unless I open them all up and inspect them which isn't going to happen).  I have to be able to open up archives for clients on occasion and make edits and I'd like to do so knowing that I'm not going to be faced with some goofy technical issue related to this plug-in. I'll probably have to create a dual-boot situation so I can keep Windows XP 32 active at least for a few more years if it turns out that the HE VST won't be compatible with the older version.

 

2) The user manual that accompanied the new 64 bit version of the Harmony Engine is dated back to 2009 which leads me to believe the product hasn't been updated since then (except for 64 bit support). Is that true? Not a single feature enhancement or improvement to the software in 5 years?

 

Your latest Auto-tune (7) upgrade provides for continuing iLok access to the last 2 prior versions. That makes sense since the newer version is not compatible with previous versions.

I hope my questions are clear.

 

Thanks!


  • Rudycrorse, RobertPt, wapedRen and 14 others like this


#16816 Auto-Tune 8 crashes Pro Tools 11 on Mac OS 10.9

Posted by feherzog on 21 April 2015 - 04:37 PM

Hi there,

 

I am considering to buy Auto-Tune 8 and am running the demo v8.0.6d at the moment which I downloaded last friday.

 

The AAX plugin works fine but when I try to reopen a session that contains tracks with Auto-Tune 8 instances Pro Tools crashes. When I drag the "Auto-Tune+Time_AAX.aaxplugin" out of the Pro Tools plugin folder in the library and restart Pro Tools the session loads fine.

 

I also observed that the problem might have something to do with automation of the plugin. I automated  the parameters "correction style" and later also tried "master bypass" because I only want Auto-Tune to correct certain notes. Once I remove the automation Pro Tools will start up properly with the Auto-Tune plugin active.

 

Help is greatly appreciated! I would buy it right away if it wasn't for this issue which makes it pretty unusable for me.

 

-Felix

 

Autotune v8.0.6d (Demo)

Pro Tools 11.3.1

Mac OS 10.9.2

Mac Pro dual Quadcore 3.0GHz 16GB Ram

 


  • Samuelpi, hapedRen, AnthonyBed and 13 others like this


#14887 Allow me to introduce myself...

Posted by ChurchBoi on 28 December 2014 - 12:37 AM

Hi, my fellow Auto-Tuners...

The name is Daryl. I'm a producer but I also engineer. I live in the Caribbean island of Trinidad & Tobago. I've been doing music professionally for about four years now but I started making beats and experimenting long before that. I own a music production along with three other guys called StarBlu Entertainment. One of my main goals right now is to have my own person studio and equipment. Nothing fancy - just enough to get the job done properly.

Windows 7 Ultimate (SP1)
Asus Z77 motherboard
Intel Core i7 3770
16GB of DDR3 RAM
160GB + 1TB HDD
Focusrite 8i8
M-Audio Axiom Pro 49
  • DeroyGlox, Alfredialig, CiaraRese and 13 others like this


#14871 Open session containing auto tune evo graph modification with another computer

Posted by julianbremann on 07 December 2014 - 06:53 PM

Hi,

I have a lot of sessions on Ableton that use Auto tune evo to adjust parts of vocals. I've used Auto Tune in graph mode. I'm trying to open the sessions with another computer that has the same auto tune version but the graph mode seems not to keep the changes/fixes in the interface. Is there a way to open those sessions with the graphic mode retaining the corrected info? it'l be a big pain to have to re-tune all the vocals. I can't go back to the original sessions and make/export bounces with the fixed vocals because the hard drive of the old computer is sone bad.

thanks.


  • DeroyGlox, Alfredialig, Rudycrorse and 13 others like this


#14809 presentation fTexTo

Posted by ftexto on 17 May 2014 - 03:15 PM

I am a singer-songwriter. 7.5.20 64-bit Cubase 8.1 64 bit Windows. 
I AVOX 4, but the 4.0.0.7b version is bugged too, I can not use me. 
My other vst are: wawes, SSL, lexicon, Voxengo, buecat ... they work well.

  • DeroyGlox, Alfredialig, Robertoen and 13 others like this


#14389 HEE issues with installation

Posted by willax on 31 March 2014 - 04:08 PM

I purchased Harmony Engine Evo, never received a confirmation email of my purchase.  I have spent over an hour trying to figure out how to get the product and install it, since no instructions were given with the purchase.  I sent a request to support, but did not receive a reply.  No, nothing was sent to spam/junk folder.  I received a confirmation email immediately with signing up for the forum?  I have an iLok and was able to authorize the product through their process.  I eventually went to the download page and downloaded the product, but since I have the latest PACE software, I clicked no for that installation and the install hung up.  Had to exit out and restart.  Any ideas on where to proceed to get a confirmation of purchase and get this installed?

 

Bill


  • Rudycrorse, lapedRen, hapedRen and 13 others like this


#14385 Using demo version without iLok key

Posted by peter.weathers on 20 March 2014 - 08:10 AM

Hi. I'm debating buying Harmony Engine Evo, so I downloaded the demo version. Only issue is, I can't test it out because I don't have an iLok USB smart key. 

 

I'm not going to buy an iLok for $50 just so I can't TEST OUT a software. How can I test the demo version of Harmony Engine without buying the expensive iLok? I would only want to buy an iLok once I decide that I want to buy Harmony Engine.

 

Thanks,

 

Pete


  • Rudycrorse, wapedRen, Samuelpi and 12 others like this


#33 Multiple problems evaluating Harmony Engine / AVOX 4

Posted by alex p on 13 November 2013 - 10:21 PM

I recently downloaded AVOX 4 for evaluation.  I am using it as an AU plugin in Logic Pro X (latest version) and MAC OS X Mavericks (latest version).

 

I am hitting two issues.

 

Firstly if I set a harmony voice to "U" it should be the exact same pitch as the input signal. But instead it is producing one semitone off, so I have to select -2nd or -1 (depending on harmony mode).  So it seems that all notes are off by 1.  This makes it pretty much impossible for me to evaluate any of the chord mapping harmonies abilities, since any chord generated is off from the original.  Note that I have tried pre-auto-tuning the input signal to perfect pitch but this makes no difference.  The harmonies produces are always off by 1 semitone.

 

Secondly the harmonies do not sound even vaguely formant corrected.  So if I set a harmony to be up one octave, the sound produced sounds like Mickey Mouse.  I thought that the harmony engine was supposed to automatically adjust formants to make the voice still sound realistic.  I know I can play with the throat length settings to compensate for this somewhat, but the manual makes it clear this is intended for changing the timbre of the voice, not for correcting formants, and adjusting throat length without the correct formants still leaves the voice sounding very artificial in most cases.

 

Without a resolution to these issues I cannot sensibly evaluate the software, and therefore cannot purchase the software - despite the promising demonstration videos.

 

Any help greatly appreciated.

 

Thanks,

Alex

 

 


  • Rudycrorse, Samuelpi, papedRen and 13 others like this